Dos bones notícies:Ja hem superat la xifra de 400.000 signatures i s'amplia el termini de recollida.

La campanya de recollida de signatures continua a molt bon ritme, de manera que a hores d'ara ja tenim més de 400.000 signatures recollides del total de 500.000 que calen. Però és que, a més, la campanya, que tenia previst de finalitzar la primera setmana de març s'amplia 3 mesos: finalitzarà la l'útima setmana de maig, i les signatures es lliuraran a la Junta Electoral Central el mes de juny.

La recollida de signatures a la nostra localitat segueix a bon ritme. Ahir dissabte 20 de febrer es van omplir diversos plecs de signatures a la plaça del marcat. Degut a l'èxit, els membres d'Acpv seguirem posant paradetes a diferents punts de la població durant els següents mesos per tal d'aconseguir quantes més signatures millor. Cal recordar que el nombre de signautures recollides fins al dia de hui a la nostra localitat supera les 350 signatures.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Entre tots aconseguirem l'espai lliure de comunicació en català!

força i avant!

Anònim ha dit...

La libertad no es multar a un pobre inmigrante que rotule los letreros de su comercio en castellano, muy común en Cataluña. Creo que para defender una lengua no se debería exlcluir a otras de esa manera.

Blueintheface