“Fem País Valencià” serà el lema de la manifestació del 23 d’abril



Dissabte 23 d’abril, eixint a les 18 hores de la plaça de Sant Agustí de València, tindrà lloc la manifestació que commemora la data històrica del 25 d’abril

El lema de la convocatòria serà Fem País Valencià, com a crida a construir un projecte de futur en positiu, integrador, plural i respectuós amb la cultura i la llengua i els valors de progrés, igualtat i justícia social. 

Després de molts anys d’autoritarisme, de marginació dels valors ètics i culturals, i d’agressions contínues a la llengua del país, hem viscut la lenta construcció d’una majoria social nova --que finalment ha rebut un extraordinari suport popular-- com a base per al canvi polític que va protagonitzar el País Valencià la passada primavera, i que ha obert un període d’esperança i d’il·lusió renovada.

Ara, per tant, per tant, és ja el moment de començar de nou a fer País Valencià, una expressió que vol sintetitzar eixa voluntat d’avançar en drets socials, de promoure la cultura i dignificar la llengua, d’aconseguir un finançament just, de posar fi a la censura i de recuperar la ràdio i televisió valencianes i també les connexions, ara prohibides, amb la televisió i la ràdio de Catalunya.

Fem País Valencià! és una crida al conjunt de la societat valenciana a entrar activament en una nova etapa i a plasmar la il·lusió de canvi en accions i mesures concretes, que ens permeten avançar com a país i com a societat. 
Per tot això, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) convoca novament la manifestació de la diada que recorda el significat de la batalla d’Almansa, i crida tota la ciutadania a participar en l’esforç per fer un País Valencià més unit, i més digne i més just.