Correllengua 2016



El Casal Jaume I de Monòver us convida a assistir al Correllengua 2016 que tindrà lloc a la plaça de l’església, el dia 18 de novembre a les 18 h.

La festa, organitzada en col·laboració amb la Regidoria de Cultura i Normalització Lingüística, constarà d’un taller d’elaboració de dibuixos relacionats amb la temàtica de la festa, els després seran exposats al Casal. A més a més, gaudirem d’un berenar, en el qual esperem que participen xiquets, pares, mestres i tot aquell ens hi vulga acompanyar, i llegirem el manifest d’aquesta nova edició del Correllengua. 

La celebració continuarà a l’auditori de la Casa de Cultura amb un concert, d’entrada lliure, que tindrà lloc a les 21 h. En aquest concert podrem gaudir de l’actuació dels populars artistes valencians Xavi Sarrià i Feliu Ventura, els quals ens presentaran el seu espectacle Llibres, batalles i cançons. Abans d’aquesta actuació comptarem també amb la col·laboració dels músics locals Laura Díaz i Arturo Deltell. Per acabar, animem a tots els membres de la comunitat educativa i a tots els veïns monovers a unir-se a la celebració el divendres 18.